RING OSS - 026-222 92 87

Uterum Gävle

RING OSS - 026-222 92 87

Uterum

Med ett uterum i Gävleborg förlänger du sommaren.

Letar du efter någon som kan bygga ditt uterum i Gävle kan du sluta leta. Med över 30 års erfarenhet är vi proffs på uterum i Gävle, inglasningar och slitstarka, stilrena aluminiumlösningar för din terrass eller ditt uterum.

Kontakta oss om du behöver ett uterum i Gävle.

Så förlänger vi din sommar

Låt oss hjälpa dig förlänga sommaren - tänk dig att kunna krama ur den riktigt härliga tiden på året med en månad eller två. Nu är det möjligt med ditt eget uterum i Gävle. Med ett inglasat uterum får det ett försprång på våren och förlänger sommaren på hösten när utetemperaturen börjar falla men solen fortfarande värmer.

Tänk dig att plocka fram grillen extra tidigt för att sedan äta i ditt uterum i Gävle. Eller smygstarta odlingssäsongen och dra upp tomater och gurkor redan i februari. På så sätt får du ett försprång på grannarna med mogna tomater tidigare på året. Med ett uterum i Gävle kan du skapa en grön oas och känna dig närmare naturen då endast en glasvägg skiljer dig från din trädgård och elementen.

Kan höja värdet på huset

När du förlänger sommaren med hjälp av oss höjer du inte bara livskvaliteten. Det kan också höja värdet på ditt hus. Att kunna utöka den sociala boytan på ditt hus kan avlasta övriga utrymmen i ditt hus. Det kan förvandlas till ett hemmakontor, bli en förlängning av ditt vardagsrum eller så flyttar du ut matplatsen och gör ditt uterum i Gävle till en salong. Där kan ni bjud in till middagar eller liva upp vardagsmiddagarna i den annars lite trista vintern.

Ett stort projekt

Med ett uterum i Gävle kan du sjunka ner i en skön soffa och vira en filt runt dig under årets kalla månader och speja ut över det karga klimatet utanför. Väljer du dessutom våra stora glaspartier som kan skjutas undan blir uterummet en förlängning av huset till altanen.

Att bygga ett uterum i Gävle är naturligtvis ett stort projekt som kräver eftertanke och planering. Därför finns vi här för dig och guidar dig genom hela processen och sköter arbetet medan du kan luta dig tillbaka när arbetet väl är igång. Innan dess är det några saker du kan tänka på när du funderar på att bygga ett uterum i Gävle:

  • Tillsammans med oss kan du räkna på hur mycket det kommer att kosta.
  • Fundera på om du behöver ansöka om ett extra lån av banken.
  • Tänk på hur du vill att ditt uterum i Gävle ska se ut.
  • Tänk på läget. Söderläge och sol eller skuggigare?

Proffs med 30 års erfarenhet

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att jobbet blir gjort ordentligt och inom en rimlig tidsrymd. Med våra många år av erfarenhet och spetskompetens inom branschen kan vi erbjuda expertservice och personliga råd när du bygger ett uterum i Gävle med hög kvalité.

Vi är med dig under hela processen och ger dig praktiska råd så att du kan fullfölja din vision.