RING OSS - 026-222 92 87

Uterum Gävle

RING OSS - 026-222 92 87

Altaninglasning

Hör av dig till oss om du går i tankarna om ett uterum i Gävleborg så hjälper vi dig med råd och stöd.

Vill du bygga ditt uterum i Gävle och glasa in en del av din altan ska du höra av dig till oss. Vi har en lång erfarenhet av altaninglasning och tillverkar våra egna aluminiumpartier. Vi kan erbjuda allt ifrån dörrar, fönster och skjut- eller vikpartier, fasader och tak.

Med våran expertis hjälper vi er att hitta en lösning som passar med funktion, design och pris för en altaninglasning. Självklart sköter vi även mätning, montering, glasning samt tillverkning och montering av anslutningsplåtar.

Kontakta oss om du behöver ett uterum i Gävle.

Flera saker att fundera på

När du bygger ditt uterum i Gävle eller vill ha en altaninglasning finns det flera saker att tänka på. Det första som kommer upp är läget. Vilken del av din altan funderar du på att glasa in? De finns flera för- och nackdelar med läget. Ligger ett uterum i Gävle i söderläge ligger solen på och du kan ofta dra fördel av solen under hela året. Med ett uterum i Gävle i glas och med aluminiumfogar förlänger du sommaren i båda änderna och kan njuta av ett väl upplyst rum fullt med naturligt ljus.

För att maximera ditt uterum i Gävle under sommarhalvåret kan du välja en helsida i skjutbart glas eller vikbara partier. Då öppnar du med lätthet upp uterummet till altanen och trädgården för en sömlös upplevelse mellan ditt hus och naturen utanför och på så sätt bjuda in grönskan.

Speciellt varma sommardagar kan det vara skönt att öppna upp ditt uterum i Gävle och vädra ur så att du kan njuta av en sommarlunch utan att det blir för varmt.

Experter med 30 år i branschen

Hos oss kompletterar dina önskemål vår expertis. Vi ger dig proffsråd om allt från ljusinsläpp till isolering för att skapa det optimala uterummet för dig. Vi med dig under hela processen och ger dig praktiska råd som kan fullfölja din vision. Med 30 år i branschen har vi stor kunskap om vilken lösning för en altaninglasning som fungerar bäst.

Om du har några frågor eller funderingar kring just ditt projekt så får du gärna höra av dig så ska vi se hur vi kan hjälpa just dig.